ADANA GÜÇBİRLİĞİ VAKFI BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ...

ADANA GÜÇBİRLİĞİ VAKFI BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ...

ADANA İYİ NİYETLİ KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA ÇOK DAHA MODERN BİR ŞEHİR HALİNE GELİR”...

GÜÇBİRLİĞİ VAKFI BAŞKANI BİLAL NADİR GÖK VE BAŞKAN YARDIMCISI ELİF DOĞAN TÜRKMEN, BAŞKAN HÜSEYİN SÖZLÜ’NÜN BAŞARILI OLACAĞINA YÜREKTEN İNANDIKLARINI VE ÜZERLERİNE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIR OLDUKLARINI AÇIKLADI. 

Adana Güçbirliği Vakfı’nın yeni seçilen başkanı Bilal Nadir Gök ve yönetim kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Başkan Hüseyin Sözlü’ye başarı dileyen Bilal Nadir Gök, “Biz de Adana Güçbirliği Vakfı olarak genel kurulumuzu yeni tamamladık ve görev bölümü yaptık. Önümüzdeki dönemin hizmet dönemi olmasını arzu ediyoruz ve bunun için çaba göstereceğiz. Adana’da yeniden birlik olmanın gerekliliğini biliyoruz ve çabamız bu yönde olacak. Bu konuda sizi de aramızda görmek istiyoruz. 

HÜSEYİN SÖZLÜ’NÜN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ

Adana Güçbirliği Vakfı Başkan Yardımcısı Elif Doğan Türkmen de, Hüseyin Sözlü’yü aday adaylığı sürecinden bu yana dikkatle takip ettiğini ve müthiş bir inanmışlıkla çalışarak başkanlığı kazandığını ifade etti. Türkmen, önümüzdeki süreçte Hüseyin Sözlü’den çok umutlu olduğunu ve başarılı olacağına, Adanalıların mutlu yaşayacağı bir şehir oluşturmada çok önemli işler yapacağına inandığını vurguladı. 

5 OCAK STADINI YIKMAK, ŞEHRİN SPORTİF HAFIZASINI SİLMEKTİR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, Adana’da bazı şeylerin iyi niyetli küçük dokunuşlarla düzeleceğini belirterek, “Şehirlerin bütününe baktığınızda belediyelerin yaptığı iş, genel olarak yapılanlara oranla denizde kumdur. Belediyenin yaptıkları aslında, modern şehirciliğin ruhuna uygun olarak yaptırdıklarıdır. Ceyhan’da biz imar değişikliklerini yaparken birilerinin çıkar sağlayacağı şekilde değil, modern şehirciliğin ruhuna uygun olarak çalıştık. Adana’da öncelikle kutuplaşmayı bitireceğiz. Altın Koza Festivali’ni, gerçekten Adana’nın festivali haline getirmemiz gerek. Çok sayıda konuda, uygun değişikliklerle kent çok daha çağdaş bir yerleşim birimi haline gelebilir. Şehrin en hareketli, ticaretin yoğun olduğu yerlerdeki seyyar satıcı yığılmalarını önleyeceğiz. Adana 5 Ocak Stadı AVM olmayacak. Orası Adana’nın sportif hafızasıdır. 5 Ocak Stadını yıkmak ve sporla ilgisi olmayan bir alana dönüştürmek, Adana’nın sportif hafızasını silmektir, köksüzleşmektir” dedi.

ORTAKLIK KÜLTÜRÜ GELİŞİRSE, YENİ SANAYİ DEVLERİ DOĞAR

Adana’da çok sayıda firma ve kuruluş olduğunu fakat yeni ortaklıklar kurulmasına ihtiyaç bulunduğunu kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü şöyle konuştu: “Mevcut firmaların kuracağı ortaklıklar Adana’dan sanayi devlerinin çıkmasını sağlayabilir. Ulaşım sorununun en aza indirgenmesi için Ulaşım Çalıştayı düzenleyeceğiz. Özel halk otobüsçülerinin, dolmuşçuların, belediyenin ve halkın katılacağı bu çalıştayda sorunlar en ince ayrıntısına kadar irdelenip, çözüme kavuşturulacak. Kent merkezinin rahatlaması için girişimlerimiz olacak.”

Facebookta Paylaş