Gıda Sanayisi” proje toplantısı 6 Kasım’da

Gıda Sanayisi” proje toplantısı 6 Kasım’da

Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası (TUGİS) ve Adana Sanayi Odası (ADASO) işbirliğiyle düzenlenen "Gıda Sanayiinde Gıda Mevzuatı, Etki Analizleri, Eğitim ve İşbirliği Sistemi" konulu projenin seminer ve eğitim toplantısı 6 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

 


 

Adana Sanayi Odası Salonu'nda saat 13.30'da ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ve TÜGİS Genel Sekreteri Selçuk Maruflu'nın açılış konuşmasıyla başlayacak toplantıya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı uzmanları, akademisyenler ve TÜGİS yetkilileri katılacak. Toplantıda, 'Gıda Mevzuatı, Gıda'da Risk Analizi, hijyen, paketleme, etiketleme' konuları anlatılacak. Ayrıca, mevzuat değişiklikleri ve yeni düzenlemeler hakkında ayrıntılı bilgi verilecek.

 


TÜGİS tarafından uygulanan "Gıda Sanayiinde Gıda mevzuatı, Etki Analizleri, Eğitim ve İşbirliği" projesi Avrupa Birliği fonları ile finanse ediliyor. Projenin ortakları arasında, Gaziantep Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Fakültesi, MKV Consulting, Tarım Bakanlığı ve  Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Avrupalı ortakları arasında ise Almanya Niederhein University (Mönchengladbach), Institute of Biochemistry of Vilnius University (Litvanya), Oredea Universty, (Romanya) yer alıyor

 


Facebookta Paylaş