İŞKAD Genel Kurulu’nda Başkan Av. Elif Doğan Türkmen ve yönetim kurulu oybirliği ile güven tazeledi


Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Av. Elif Doğan Türkmen ve yönetim kurulu yapılan genel kurulda güven tazeledi. İŞKAD’ın her geçen gün büyüdüğünü, kentte ve ülkede söz sahibi olan bir sivil toplum örgütü haline geldiğine dikkati çeken Av. Türkmen, “İŞKAD kurumsallaşma çalışmalarının meyvelerini yönetim kurulumuzun ve üyelerimizin değerli çalışmalarıyla almaya başladı. Biz büyük bir aileyiz ve ailemiz önümüzdeki dönemde çok daha fazla büyüyecek” dedi.

Seyhan Oteli’nde gerçekleştirilen genel kurul Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Divan başkanlığını Türkan Cerrahoğlu, katip üyeliklerini ise Meltem Uzun Aydın ve Berman Mantı’nın yaptığı genel kurulda yönetim kurulunun faaliyet raporu okunup oylandı. Mevcut Başkan Av. Elif Doğan Türkmen’in tek listesiyle gerçekleştirilen seçimlerde ise Av.Türkmen ve yönetim kurulu kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi.

Av. Türkmen’in yönetim kurulunda Belgin Güler Özçelik (Başkan Yardımcısı),  Ayşe Sema Soykan (Başkan Yardımcısı), Canan Onatça Dolmuş(Genel Sekreter), Nilcan Onatça Aygün (Sayman), Demet Nazik (Üye), Fatma Ayfer Köni (Üye) yer aldı.

 


Seçimin tamamlanmasının ardından konuşan Av. Elif Doğan Türkmen, İŞKAD’ın bir yıllık bir sürede özellikle kurumsallaşma ve kadın girişimciliği konularında önemli adımlar attığını belirtti. İŞKAD’ın her geçen gün büyüdüğünü dile getiren Av. Türkmen, “İŞKAD geldiğimiz noktada Adana’da ve Türkiye’de söz sahibi olan, görüşlerine önem verilen bir sivil toplum kuruluşu oldu. Göreve geldiğimiz günden bu yana yürüttüğümüz kurumsallaşma çalışmalarının meyvelerini siz değerli üyelerimizin desteğiyle almaya başladık. Biz büyük bir aileyiz ve önümüzdeki dönemde İŞKAD desteğinizle çok daha büyüyecek, kent ekonomisine yön veren, ülke gündeminde ses getiren projelere imza atacağız. Güveniniz için yönetim kurulum adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Facebookta Paylaş