Adana'nın 2023 Vizyonunu Belirleme Toplantısı Düzenlendi

Adana'nın 2023 Vizyonunu Belirleme Toplantısı Düzenlendi

 

                                                                                                              Tarih : 19-07-2012 
    Buradan ulaşabilirsiniz  
           Adana Güçbirliği Vakfı tarafından "Adana'nın 2023 Vizyonunu Belirleme" toplantısı düzenlendi.

Seyhan Oteli'ndeki toplantıya Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Adana Güçbirliği Vakfı Başkanı Prof Dr. Hamit Serbest, Adana için başlatılacak çalışmalarda bir kıvılcım olmaya çalıştıklarını söyledi.

Vali Hüseyin Avni Coş ise, "Valilik olarak Adana için yapılacak her türlü çalışmayı kim yaparsa yapsın destekliyoruz. Hiçbir kayıt ve şart olmadan ve Adana için toplumumuza hizmet edecek her türlü çalışmanın yanındayız, destekçisiyiz. Bunu şartsız olarak bu platformda bir kez daha ifade ediyorum. Güçbirliği Vakfı'nın kuruluşundan bu günlere gelmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

En önemli hazinenin bilgi olduğunu  belirten Vali Coş "Adana'da parçalanmış olsa da değişik  kurumlarda var. Belki bu Güçbirliği Vakfı'nın, Kalkınma Ajansı'nın, Üniversitelerimizin yapacakları yeni çalışmalar bu değişik kurumlarda, kuruluşlarda mevcut olan dağınık bilgilerin bir araya getirilmesiyle neslin bütününün görülmesini sağlayacak, böylelikle de 2023 vizyonumuza daha iyi hizmet etmiş olacağız" dedi.

Vali Coş konuşmasının devamında "Burada temsilcisi bulunan sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek odalarımızın, kuruluşlarımızın, Güçbirliği Vakfı'mızın, ve Üniversitelerimizin önemli katkıları olabileceğini, ön şartsız, ön yargısız olarak bir araya gelebilme kültürümüzü geliştirebilirsek, birbirimizi sevebilirsek, hepimizin değişik görüşleri olabilir bunlar önemli değil. Bir araya gelmemek için bir sebep değil.  Adana sevdası bizi bir araya getirebilmek için yeterlidir" dedi.






Facebookta Paylaş