ATB’YE BEŞ YILDIZLI HİZMET BELGESİ

ATB’YE BEŞ YILDIZLI HİZMET BELGESİ

ADANA- Akredite Borsa olarak üyelerine "Beş Yıldızlı" hizmet veren oda-borsalar arasında Adana Ticaret Borsası da (ATB) yerini aldı.
TOBB tarafından düzenlenen 8. Dönem Oda-Borsa Akreditasyon sertifika törenine; Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sebahattin Yumuşak ve Ahmet R. Şendağ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Osman Bağış, Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Tezcan ve ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlı katıldılar.
ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Borsası olarak, akreditasyon amacı ile çıktıkları kalite yolculuğunda, yönetim kurulunun da sürekli desteği ile kalitelerini tescil etmek üzere Aralık 2010'da TSE'ye başvurduklarını belirterek, "Mart 2011 de TSE'nin gerekli denetimleri sonucunda ISO 9001: 2008 belgesi ile kalitemiz TSE tarafından tescil edildi. Paralel olarak ISO 9001: 2008 kalite belgesinin dışında IQNet Uluslararası Sertifikasyon firmasınca da kalitemiz tescillendi." dedi.
2011-2015 yılları arasını kapsayan stratejik plan ve yıllık iş hedefleri sonrasında, Ağustos 2011'de Akredite Borsa olmak üzere TOBB’a başvurduklarını belirten Bilgiç şunları kaydetti:
"Başvurumuzun kabulü sonrasında TOBB Akreditasyon Kurulu tarafında geliştirme ziyaretlerinden de başarı ile geçtik. Son olarak Eylül 2012 de yapılan akreditasyon denetiminden de yüksek bir puan alarak beş yıldızlı kalitemizi belgelemiş olduk. Beş yıldızlı hizmet kalitesi ile Türkiye'de ki toplam 113 borsanın toplam 32 akredite borsa arasında olmanın haklı gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Facebookta Paylaş