ATO’DAN FAALİYET KODLARI UYARISI

ATO’DAN FAALİYET KODLARI UYARISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sayfasında, faaliyet kodlarına ilişkin tebligat yapılamayan Oda ve Borsa üyelerinin yararlanmalarına yönelik olarak yeni bir uygulama başlatıldı.

ADANA- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sayfasında, faaliyet kodlarına ilişkin tebligat yapılamayan Oda ve Borsa üyelerinin yararlanmalarına yönelik olarak yeni bir uygulama başlatıldı. Bu uygulama ile faaliyet kodları kendilerine tebliğ edilen Oda ve Borsa üyeleri, aldıkları tebligatla ilgili detaylı bilgileri, tebligat yapılamayan üyeler ise yeni faaliyet kodlarını TOBB’nin web sitesinden öğrenebilecekler.
ATO’dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; 2013 yılı Şubat-Mart aylarında yapılacak Oda Organ Seçimlerindeki Meslek Gruplarının yeni faaliyet kodları esas alınarak TOBB tarafından belirleneceği vurgulanarak, üyelerinin faaliyet kodlarını öğrenmelerinin büyük önem taşıdığı belirtildi.
Açıklamada, kendilerine yeni faaliyet kodları tebliğ edilen ATO üyelerinin 10 günlük itiraz süresi içerisinde TOBB’ye başvurmalarının gerektiği, tebligatta bulunulamayan ATO üyelerinin ise bu web sitesi üzerinden kodlarını öğrenip, en geç 6 Aralık 2012 tarihine kadar itirazda bulunabilecekleri kaydedildi.

Facebookta Paylaş