BAŞKAN ZENBİLCİ'NİN ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN ZENBİLCİ'NİN ESNAF ZİYARETİ

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, ilçede esnafı tek tek gezerek, hem yapılan hizmetleri anlatıyor, hem de esnafın sorunlarını dinliyor.

ADANA- Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, ilçede esnafı tek tek gezerek, hem yapılan hizmetleri anlatıyor, hem de esnafın sorunlarını dinliyor.
Başkan Zenbilci, Gültepe Mahallesi Çatalan caddesinden başlattığı esnaf gezisinde esnafla sohbet ediyor. Çat kapı gelen Başkan Zenbilci, "Dost ziyaretine geldim. Sizlerle dertleşmek istiyorum. Varsa sorunlarınız, sıkıntılarınız elimizden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum. Belediyeden beklentileriniz şikayetleriniz varsa öğrenmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Bu arada Gültepe Mahallesi'nde yapılan hizmetleri, bundan sonra yapılacak hizmetleri, Büyükşehir Belediyesi ile yapılan ortak çalışmaları anlatan Başkan Zenbilci, bu çalışmaları tüm mahallelerde devam edeceğini belirtti. Esnafın istek ve taleplerini not alan Başkan Zenbilci, 2012-2013 içinde yol ve park gibi sorunların en aza indirileceğine işaret ederek, “Belediye hizmet binamızın da ihalesine önümüzdeki günlerde çıkıyoruz. 2014’ün mart ayında yapılacak seçimler öncesinde belediye hizmet binamızı da tamamlayarak, vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmiş bir şekilde sizlerin karşısına çıkmak istiyoruz” dedi.
Başkan Yardımcısı Mustafa Kocadurmuş, Temizlik İşleri Müdürü Celil Bozkurt ve Özel Kalem Müdürü Abdi İncik ile birlikte esnaf ziyareti yapan Başkan Zenbilci’ye vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Belediye hizmetlerinden ve Başkan’dan memnun olduklarını belirten esnaf, bazı kamu yatırımlarına ilişkin de Başkan Ahmet Zenbilci’den bilgi istediler.

Facebookta Paylaş