ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibar'a ziyaretler.

ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibar'a ziyaretler.

ADANA (AA) - AK Parti Adana Milletvekilleri Fatoş Gürkan, Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ün Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundukları bildirildi.

ÇÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Kibar'ı makamında ziyaret eden AK Parti heyeti ÇÜ'nün kente katkıları hakkında Rektör Kibar ile görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kibar, ''Öğrencileriyle arkadaş, Adana ile dost bir Çukurova Üniversitesi'' olacaklarını belirtti.

Öte yandan Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ün de Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı ziyaret ettiği bildirildi.

Kendisinin de 1989 yılında ÇÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olduğunu hatırlatan Öztürk, Çukurova Üniversitesi'nin Türkiye'nin en iyi üniversiteleri arasında görülmesinden duyduğu gururu ve yeni yönetimle üniversitenin daha da fazla başarılı olacağı arzusunu ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı Öztürk'e teşekkür eden Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, görev süreleri boyunca üniversitenin çıkarlarını her türlü menfaat ve çıkarın üzerinde tutacaklarını ayrıca ÇÜ'nin ulusal ve uluslararası alandaki en başarılı üniversitelerden biri yapma gayreti içinde olacaklarını belirtti.

Facebookta Paylaş