“DEFİNE ADASI” PERDESİNİ BÜYÜLÜ BİR MACERAYA ARALIYOR

“DEFİNE ADASI” PERDESİNİ BÜYÜLÜ BİR MACERAYA ARALIYOR

ADT, 31 Ekim’de minik tiyatro tutkunlarıyla buluşturduğu “Define Adası” adlı çocuk oyunu, her Çarşamba ve Pazar günü perdesini büyülü bir maceraya aralamaya devam ediyor. 

ADANA-Adana Devlet Tiyatrosu’nun (ADT), 31 Ekim’de minik tiyatro tutkunlarıyla buluşturduğu “Define Adası” adlı çocuk oyunu, her Çarşamba ve Pazar günü perdesini büyülü bir maceraya aralamaya devam ediyor.  

Robert Louis Stevenson’ un yazıp,  Berna Kınçer ve Kerim Değermenci’nin Türkçeye çevirip, H. Mete Şahinoğlu’nun oyunlaştırdığı “Define Adası” adlı çocuk oyunu Çarşamba günleri saat:14.00’de Pazar günleri ise saat: 11.00’de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde perde açıyor.

Adana Devlet Tiyatrosu’nun kadrolu tüm oyuncularının yer aldığı, çocuklar kadar büyüklerinde ilgisini çeken ve izleyen herkesi heyecan dolu bir maceraya sürükleyen “Define Adası” isimli oyunu Gökhan Doğan yönetiyor.

2 perdelik oyunun, dekor tasarımı Emre Satı’ya, kostüm tasarımı Ceren Karahan’ a, ışık tasarımı İbrahim Karahan’a, müzik tasarımı Okan Yaşarlar’a ve koreografisi Nebi Birgi’ye ait.

Facebookta Paylaş