LÖSEV İÇİN TEK YÜREK

LÖSEV İÇİN TEK YÜREK

Adana Final Okulları öğrencileri, Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) destek olmak için güç birliği yaptılar. Lösemili çocuklar yararına okul bahçesinde düzenlenen kermeste öğrencilerin bağışladığı kitaplar satışa sunuldu.

ADANA-Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği’nin organize ettiği etkinlikte öğrenciler, hem kitap standından hem de LÖSEV standından alışveriş yaparak lösemi (kan kanseri) hastası çocuklara destek oldular.

LÖSEV tarafından da desteklenen, “Lösemiye karşı tek yürek” sloganı ile düzenlenen ve yoğun ilgi gören kermes, okul bahçesinde gerçekleştirildi. Alışveriş yapan öğrenciler lösemili çocuklara yardımda bulunmak için gayret ettiler.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Adana Final Okulları Genel Müdürü Turhan Orhan, hem yaşam, hem sınav başarısı ilkesiyle yol aldıklarının altını çizerek, “Eğitimin hayatın her alanında bir bütün olduğu gerçeğinden hareketle, öğrencilerimizi hayata hazırlarken sosyal sorumluluk bilinçlerinin de gelişmesi ve toplumsal duyarlılıklarının artması yönünde de çalışmalar yapıyoruz. Bu etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz bu yaşlarda yardımda bulunmayı, duyarlı olmayı öğrendiler.” diye konuştu.

 

Facebookta Paylaş