ÖZDEN: İŞİN İÇİNE BİZ GİRERSEK YERİMİZ İLK 3 OLUR

ÖZDEN: İŞİN İÇİNE BİZ GİRERSEK YERİMİZ İLK 3 OLUR

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Adana Başkanı Esra Özden, GSMH’ya yılda yaklaşık 32 milyar dolar katkı sağlayan Adana iş dünyasında kadınların da erkekler kadar yer alması durumunda ekonomik büyüklükte Türkiye’nin ilk 3 kenti arasına girilebileceğini söyledi.

ADANA- Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Adana Başkanı Esra Özden, GSMH’ya yılda yaklaşık 32 milyar dolar katkı sağlayan Adana iş dünyasında kadınların da erkekler kadar yer alması durumunda ekonomik büyüklükte Türkiye’nin ilk 3 kenti arasına girilebileceğini söyledi.
Kentte yer alan iş kadınları olarak bu hedef için yola çıktıklarını belirten Özden, Adana’nın yatırım ve dış ticaret imkanlarını dünya iş kadınlarına tanıtacak bir projeyi meslek odalarının desteğiyle gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
BPW Adana Yönetim Kurulu Üyeleriyle Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök’ü ziyaret eden Başkan Esra Özden, kentin dış ticareti ve tanıtımına dünyanın en etkin iş kadını organizasyonlarından biri olarak katkı sağlamak istediklerini söyledi. Yaklaşan seçim sürecinde oda yönetimlerinden daha fazla kadın meclis üyesiyle çalışılması konusunda destek isteyen BPW Adana Başkanı Özden, “Göreceksiniz o zaman daha etkin çalışan meclis ve yönetim kurullarınız olacak. Adana, kadının ekonomiye dahil edilmediği dönemde Türkiye’nin 6’ncı büyük ekonomisiyse, bizlerle birlikte ilk 3’e neden girmeyelim? Bu konuda sayın Sürenkök’ün de bizim gibi düşünüyor olmasından çok mutluyuz” dedi.
ADASO Başkanı Sadi Sürenkök de BPW Adana yeni yönetimine başarı dileyerek, kendini, işini ve kentini büyütme çabasındaki kadınlara oda imkanlarıyla destek vermeye her zaman hazır olduklarını, birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.
BPW Adana yeni yönetiminin ADASO Başkanı Sadi Sürenkök’ü ziyaretine BPW Başkanı Esra Özden, Başkan Yardımcısı Ayça Katlav, Genel Sekreter Neşe Televi, Sayman Sezi Dağdemir, üyeler Derya Özaltın Yaman ve Banu Hallıoğlu katıldı.

Facebookta Paylaş