SAYGILI’DAN REKTÖR KİBAR’A ZİYARET

SAYGILI’DAN REKTÖR KİBAR’A ZİYARET

ADANA -Türkiye Kızılay Derneği Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
Ziyarete Kızılay Yönetim Kurulu üyeleri Nevzat Aslan, Zübeyt Şendur, Niyazi Çetinkaya ile Türkiye Kızılay Derneği Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. İpek Aksu da katıldı.
Türk Kızılay’ı olarak Çukurova Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Kibar’a yeni görevinde başarılar dileyen Saygılı, “Tecrübesi ve birikimi ile Çukurova Üniversitesi’ni dünya ölçeğinde bir üniversite yapacağını düşündüğümüz sayın Kibar ile fikir alışverişinde bulunmak için geldik” dedi.
Saygılı, Adana Kızılay şubesi olarak yürüttükleri kampanya ve hazırladıkları projelerle ilgili Rektör Kibar’a bilgiler vererek, “Türkiye’nin merhamet eli olan Türk Kızılay’ı ile Çukurova Üniversitesi’ni daha fazla ortak projeler içerisinde kaynaştırmak en büyük arzumuz. Bu açıdan Sayın Kibar’ı ve dolayısı ile Çukurova Üniversitesi’ni en büyük destekçimiz olarak görmek istiyoruz” diye konuştu.
Rektör Kibar da Türkiye Kızılay Derneği Adana Şubesi ve Çukurova Üniversitesi’nin bundan sonra çok daha aktif bir şekilde çalışacağını vurgulayarak, “Bırakın ülkemizi, dünyanın neresinde olursa olsun insan onurunun korunması doğrultusunda tüm gücüyle çalışan Türk Kızılayı’na, Çukurova Üniversitesi olarak elimizden gelen her desteği vermek bizim gönül borcumuzdur” dedi.

Facebookta Paylaş