Yüksel Yavuz güven tazeledi.

Yüksel Yavuz güven tazeledi.

-Adana GÜÇBİRLİĞİNİ sağladı.

Yapılan Olağan Genel Kurulu ile yeniden güven tazeleyen Adana Güçbirliği Başkanı Yüksel Yavuz, oluşturdukları Yönetimde kentin tüm dinamiklerini bir çatı altında topladıklarını belirtti.

HEDEF GÜÇLÜ BİR ADANA

Adana Sanayi Odası (ASO)Toplantı salonunda yapılan Olağan Genel Kurulda üyelerin tamamının oyunu alan Adana Güçbirliği Başkanı Yüksel Yavuz, üyelerin kendisine verdikleri destekten dolayı memnuniyetini dile getirirken, hedeflerinin güçlü bir Adana’yı kentin tüm dinamikleriyle hayata geçirmek olduğunu dile getirdi. Olağan Genel Kurulun ardından hemen yeni yönetimin belirlenmesiyle Adana Güçbirliği Vakfı çalışmalarına hız verme kararı aldı. Yavuz, ‘’Yeni yönetimimize bakıldığında kentin tüm dinamiklerinin bu çatı altında olduğunu göreceksiniz. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Çukurova Üniversitesi, Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Sanayi Odası, MÜSİAD, ASKON, ADANA Barosu, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği , AYEMDER ,TOBB’dan önemli isimler yönetimimizde” dedi.

AMAÇ BİRLİKTE BAŞARMAK

Adana Güçbirliği Vakfı Başkanı Yüksel Yavuz, Amacımız Adana’yı birlikte hak ettiği yere getirmek. Bu yüzdende yönetimimizi oluştururken bütün dinamikleri bir araya getirmeye özen gösterdik. Biliyorsunuz Adana Güçbirliği Vakfı kentte çok önemli çalışmalara imza atmıştı ve bundan sonrada atmaya devam edecektir. Diğer illerde olduğu gibi Adana’da kenetlenerek eski günlerine tekrardan gelecektir’ ifadelerini kullandı.

 

 

BEN YOK BİZ VAR

Başkan Yüksel Yavuz, ‘’ Adana Güçbirliği Vakfı Yönetimini oluştururken geniş bir yelpazeden yapmaya özen gösterdik. Çünkü ‘Ben yok biz var’ anlayışı ile hareket etmek istiyoruz. Eğer Adana’ya bir başarı sağlarsak bu hepimizin başarısı olacak. Ne demek istediğimi oluşturduğumuz yönetimi görünce tüm Adana anlayacaktır’’ diye konuştu.

İŞTE ADANA GÜÇBİRLİĞİ VAKFI’NIN YENİ YÖNETİMİ;

YÜKSEL YAVUZ                     BAŞKAN

BURHAN KAVAK                     BAŞKAN YARDIMCISI               

SÜLEYMAN BAŞ                     BAŞKAN YARDIMCISI                 

İHSAN OĞUZ BEYARSLAN    BAŞKAN YARDIMCISI   

DOÇ. DR.ERGÜL HALİSÇELİK BAŞKAN YARDIMCISI

RECEP ÇALIŞKAN                  GENEL SEKRETER

FERDİ KAVAK                        SAYMAN

PROF.DR KADİR AYDIN         ÜYE

ŞAHİN GÜNEŞER                   ÜYE               

KAZIM BOZAN                      ÜYE   

ZEYNEL ABİDİN ÜSTEMEL   ÜYE

 

DENETİM KURULU

TAMER GÜLCAN

AV.İLKER MENGÜ

NİYAZİ GÖGER

TUĞBA AKTUNÇ

BELGİN GÜLER ÖZÇELİK

Facebookta Paylaş