YÜREĞİR'DE YOL ÇALIŞMALARI

YÜREĞİR'DE YOL ÇALIŞMALARI

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 3,5 yılda 2 milyon metrekare asfalt, 500 bin metrekare kilitli parke ve 620 bin metrekare sathi kaplama yaptıklarını belirtti.

ADANA - Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde yol çalışmaları sürüyor.
Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'de 20 yıldan buyana yapılamayan asfalt çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bugüne kadar girilmedik mahalle ve Yüreğir’e bağlı köy bırakmadık. Göreve geldiğimizden buyana 3.5 yılda 2 milyon metrekare asfalt, 500 bin metrekare kilitli parke ve 620 bin metrekare sathi kaplama yaptık. Köylerde ve şehir merkezinde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Yüreğir'de bütün mahallelere girildiğini ilçe merkezinde 6 bin sokak bulunduğunu ve şu ana kadar 3 bin 500 sokakta yol çalışması yapıldığını belirten Başkan Çelikcan, birçok mahallenin yol sorununu bitirildiklerini, 2014 yılına kadar da girilmedik sokak bırakmayacaklarını belirtti.
PTT Evleri Mahallesinin yol sorununu tamamen çözdüklerini belirten Başkan Çelikcan şöyle devam etti:
"PTT Evleri Mahallemizde bugüne kadar Yüreğir Belediyesi sorumluluğunda bulunan 136 sokaktan 26 sokakta kilitli parke, 76 sokakta asfalt çalışması yapıldı. Bugüne kadar yapılan yol çalışmalarında PTT Evleri Mahallemize 13 bin ton asfalt döküldü. 5 bin ton daha bu mahallemizde asfalt dökülecek. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız bittiğinde toplam 18 ton bin asfalt dökülmüş olacak ve ihtiyacı olan 108 adet sokağımızın asfalt çalışması tamamlanmış olacak. Kalan sokaklarımızda en kısa sürede tamamlanacak."

Facebookta Paylaş